Veelgestelde vragen
Een escaperoom is een spel dat je samen met vrienden, familie of collega’s kunt spelen. Je wordt met jouw groep in een kamer geplaatst waar jullie binnen een bepaalde tijd de opdracht moeten voltooien! Een spannend en gezellig spel waar je op zoek moet gaan naar puzzels, spellen en diverse geheime elementen. Ontrafelen jullie alle aanwijzingen? De tijd tikt door…
De escaperoom kan gespeeld vanaf twee personen tot acht personen. Het VR-moordspel en het spel Cyber Crime kunnen gespeeld worden in teams van twee tot zes personen. Ben je met een grote groep van meer dan 8 personen? Dan kun je ook activiteiten combineren. Denk aan andere spellen, luchtbuksschieten, buitenactiviteit, ski- of snowboardles, activiteiten voor kinderen en nog veel meer! Neem contact op voor meer informatie.
Bij Escaperoom Hillegom kan het spel door jong en oud gespeeld worden. Kinderen hebben namelijk begeleiding! (jong-)volwassenen kunnen altijd om advies vragen, maar we houden het wel spannend natuurlijk!
Bij ‘Het Lawine Mysterie’ word je geplaatst in een kamer waar je als groep gebruik moet maken van jullie creativiteit om op zoek te gaan naar aanwijzingen en puzzels. Je kan altijd een medewerker bereiken via de intercom om vragen te stellen. Bij de Ipad-game (Cyber Crime) en de VR-game (VR-moordspel) word je niet geplaatst in een dichte ruimte.
Iedereen kan de escaperoom spelen en overleven! Als jullie het leuk vinden om puzzels op te lossen en van een uitdaging houden, dan zijn onze spellen gegarandeerd een leuke ervaring. Mocht je toch vast te komen zitten, dan kunnen wij altijd een hint geven. Zo heeft iedereen een leuke ervaring!
Annuleren van de escaperoom, de VR-games of de Ipad-game kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Wij willen graag dat iedereen de mogelijkheid heeft om een gewenste tijd te boeken. Daarom incasseren we bij een reservering tussen de 48 en de 24 uur 50% van het totaal bedrag. Bij een annulering binnen 24 uur vragen we om een volledige betaling van de activiteit. Zo houden we het eerlijk voor iedereen! Na het reserveren van een tijdsslot krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan direct contact op. We kunnen je reservering ook telefonisch of per e-mail aannemen.
Je kunt bij ons op locatie afrekenen per pin of met contant geld. Je kan voor vragen altijd eerst contact opnemen. Je kunt ons mailen via info@escaperoom-hillegom.nl of bel naar 0252 – 428422.